INTRODUKTIONSKOMMITÉN

GENERALER VT21

Vad är en general egentligen? Har det något med militären att göra?

- Nja. Inte i detta fallet. Varje sektion på Örebro universitet har två generaler som har det huvudsakliga ansvaret för sin sektions introduktion. För sektionen Sobra är det Hanna  och Leonit som är generaler. Det är de som ser till att introduktionen planeras och genomförs och sysslar med allt som har med introduktionen att göra. Det är bland annat att planera aktiviteter, ansvara för faddrarna och tar hand om introduktionens ekonomi. De har alltså hand om både det administrativa arbetet och de aktiviteter som Sobra erbjuder sina nystudenter. Allt detta gör de för att de älskar att träffa nya människor och brinner för Örebro universitets introduktion, målet i allt som de gör är att det ska skapa den bästa introduktionen i Sverige. Du som nystudent är definitivt i goda händer. 

 

Gilla gärna till "Generalerna Sobra" på Facebook. Klicka här för att komma till deras sida.

Superfaddrarna är Sobrasektionens introduktionskommitté och består av två generaler och 8 superfaddrar. Det är generalerna och superfaddrarna som tillsammans med sektionens faddrar planerat introduktionen med mål att du som nystudent ska få en så bra och välkomnande bild av Örebro, universitetet, Sobra och ditt program som möjligt!

GENERAL: Hanna Andersson Wallén

Ålder: 22

Studerar: Socionomprogrammet T6

Hemort: Flen

Minne från introduktionen: Älskar att klä ut mig så alla aktiviteter med tema lever jag för
Fun Fact: Har en tatuering på foten med namnet på en av mina introgrupper, gjordes för att vi vann intropokalen!

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 073-5118311

GENERAL: Leonit Aliqkaj

Ålder: 25

Studerar: Rättsvetenskapligaprogrammet T4

Hemort: Köping

Minne från introduktionen: Att få vara med i Sobras lag på Örebrodagen och tävla i alla aktiviteter var hur kul som helst

Fun Fact: Var lite mer berusad än vad jag borde och voltade ner i en buske

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 076- 713 44 25

SUPERFADDRAR VT21

Här följer en presentation av Sobrasektionens Superfaddrar. Som Superfadder planerar man tillsammans med generalerna introduktionen för alla nystudenter. Man har även det övergripande ansvaret för en fadder- och introgrupp. 

Studerar: Socionomprogrammet T3

Ålder: 22

Hemort: Kristinehamn

Minne från introduktionen: Mitt bästa minne måste nog bli introuppdragen, det var sjukt kul! Särskilt när vi skulle göra kortfilmer som hörde ihop med introt eller festens tema. Alla gick all in för att få till bra filmer och specialeffekterna var inte att leka med! Tillverkade i imovie på mobilen liksom, kan inte ens bli bättre, dessutom sååå roliga filmer att kolla tillbaka pp..

Fun fact: När jag var typ 2-3 år drog jag ut för en stentrappa på en bobbycar, utan en skråma, tror fortfarande ibland att jag är lika odödligt som då!

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 070-3903950

SUPERFADDER: Elin Marcusson 

SUPERFADDER: Maja Forsaeus

Studerar: Psykologprogrammet T3

Ålder: 21

Hemort: Lidköping

Minne från introduktionen: Mitt bästa minne var nog Harry Potter-festen VT20, när jag fick leva ut mina drömmar om att gå på Hogwarts!
Fun fact: Älskar att planera och schemalägger ofta en timme dagligen som ägnas åt TikTok (generellt hamnar den mellan 21-22 på vardagar- äkta kvalitetstid)

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 070-7519151

SUPERFADDER: Tova Otterskog

Studerar: Juristprogrammet T4

Ålder: 20

Hemort: Arboga

Minne från introduktionen: Ett av mina bästa minnen är finsittningen, helt klart! Man får träffa alla från introgruppen igen efter nån veckas uppehåll och alla är uppklädda och gjort sig fina! Det är lite sorgligt då det är i slutet av introduktionen men man har samtidigt så roligt tillsammans och stämningen är så fin! 

Fun fact: En fun fact om mig är att mitt barndomshem är en gammal skola så har haft en egen gymnastiksal hemma. 

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 076-0938707

SUPERFADDER: Elvira Tolf 

Studerar: Socionomprogrammet T5

Ålder: 21

Hemort: Umeå

Minne från introduktionen: Heltklart fjortisfesten underVT20, alla bjöd på sig själva och man fick verkligen en helt annan gemenskap som var underbar!

Fun fact: När jag var yngre var jag tokbesatt i chips, det gick så långt att jag tvingade min syster att göra en reklamfilm med mig till OLW. Väntar dock fortfarande på att den ska dyka upp i TV-rutan....

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 076-1129145

SUPERFADDER: Lukas Jensen

Studerar: Psykologprogrammet T3

Ålder: 22

Hemort: Falun

Minne från introduktionen: Cluedo i city var när våran grupp NÄSTAN har löst uppgiften och ärförst fram. Vi ser då en annan grupp komma springandes som en hjord bisonoxar men vi löser det på 10 sekunder innan dem hinner fram, svettiga som katter på ett hunddagis.

Fun fact: Jag håller i genomsnitt på med en hobby i 2 veckor men är helt besatt!

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 072-2198408

SUPERFADDER: Lovisa Weiberg

Studerar: Socionomprogrammet T6

Ålder: 24

Hemort: Åmål

Minne från introduktionen: Ett av mina bästa minnen från introduktionen måste vara archerytag, jag var livrädd och fick inte väg en enda pil men kul hade jag! 

Fun fact: Jag har en tendens att döpa mina bilar. Min nuvarande heter Torleif men kallas för tirbotoffe!

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 073-0925664

Studerar: Psykologprogrammet T4 

Ålder: 25

Hemort: Borås

Minne från introduktionen: Örebrodagen HT19 när alla sektioner stod samlade på Stortorget och dansade, viftade sina flaggor och sjöng med till livemusiken. Då blev jag kär i introduktionen. 

Fun fact: Lyckades en rastlös sommar med att vara rankad etta i Europa på spelet Call of Juarez under några veckor. Sen började skolan igen...

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 073-8383393

SUPERFADDER: Andreas Ölander

SUPERFADDER: Fabian Karlberg

Studerar: Psykologprogrammet T4

Ålder: 25

Hemort: Västerås

Minne från introduktionen: Första dagen på introt (chill n grill), jag var osäker på om jag skulle gå för jag var lite nervös och hade annat för mig. Beslutade i sista minuten och tack vare det lärde jag känna en av mina bästa vänner här i Örebro!

Fun fact: Jag bodde i Frankrike ett par år när jag var liten och på första utvecklingssamtalet i skolan berättade läraren att hen var orolig att jag hade en intellektuell nedsättning. Inte konstigt med tänkte på att jag inte kunde ett ord på franska.

Mail: introduktion.sobra@gmail.com

Mobil: 073-0660325

SF ÄR REDO, ÄR NI?

sobra_vitguld.png

CONTACT INFORMATION

SOCIAL MEDIA

E-mail: ordforande.sobra@gmail.com

Opening hours: Monday-Thursday 12.15-13.00

Långhuset, Fakultetsgatan 1, 702 81 Örebro

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle