top of page

Generaler & Superfaddrar

Introduktionens Generaler och superfaddrar hittar du här!

Generaler

Varje sektion på Örebro universitet har två generaler som har det huvudsakliga ansvaret för sin sektions introduktion. För sektionen Sobra är det Ellen och Andreas som är generaler! Generalerna planerar introt tillsammans med Sobras SuperFaddrar!  De har alltså hand om både det administrativa arbetet och de aktiviteter som Sobra erbjuder sina nystudenter. Allt detta gör de för att de älskar att träffa nya människor och brinner för Örebro universitets introduktion. Målet i allt som de gör är att det ska skapa den bästa introduktionen i Sverige. Du som nystudent är definitivt i goda händer!!

William Westerståhl.JPG

General

William Westerståhl

Studerar: Socionomprogrammet T4
Hemort: Stockholm (Järfälla)
Ålder: 23
Telefonnr: 070-899 40 51
Minne från introt: Introduktionen är ju det absolut bästa som finns, därav blir det svårt att endast välja ut en sak. Men om jag verkligen måste så rör vi oss åt Piratsittningen VT23 (var nystudent) och Finsittningen VT24 (var fadder). “Som ungdom ska man dricka punch… läsa poesi och lösa världens alla problem över … ett glas rödvin!” - Edward Blom säger nej till mer idrott i skolan. Därav är sittningar en av mina favoriter under introduktionen!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Edward Blom är definitivt en förebild. Det kanske noterats på mina tidigare svar. Det jag verkligen skulle vilja är att ha en detaljerad genomgång av hur ett julbord traditionellt går till. Jag är övertygad om att upplevelsen inte kan slås. Jo, det går nog faktiskt att slå, introduktionen är bättre!
Andreas Söderbärj.JPG

General

Andreas Söderbärj

Studerar: Juristprogrammet T5
Hemort: Stockholm
Ålder: 24
Telefonnr: 070-539 95 11
Minne från introt: Spelar ingen roll vilken introduktion jag varit med på, mitt favoritminne är när vi varje år slår corax i den traditionsenliga vin(nar)brännbollen
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Benjamin Ingrosso, är helt övertygad om att vi hade blivit bästa vänner!

SuperFaddrar

Här följer en presentation av Sobrasektionens SuperFaddrar. Som SuperFadder planerar man tillsammans med generalerna introduktionen för alla nystudenter. Man har även det övergripande ansvaret för en fadder- och introgrupp!

Saga Collett.JPG

SuperFadder

Saga Collett

Studerar: Kriminologi T3
Hemort: Mora
Ålder: 23
Minne från introt: Ett av mina favoritminnen från introduktionen var vattendagen när vi rullade runt i såpa, tävlade och åkte vattenkana. Bara att få leka av sig, 10/10!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Snape i Harry Potter, vägrar inse att han är död
Telefon: 070-621 73 37
Gustaf Arverud.JPG

SuperFadder

Gustaf Arverud

Studerar: Juristprogrammet T3
Hemort: Stockholm
Ålder: 21
Minne från introt: Mitt bästa minne från introt var från HT-23 introts pubrunda där en fadder lärde mig ett nytt danssteg för varje stopp vi gjorde. Otroligt roligt, lärorikt och användbart!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Sveriges kung, han ser inte ut som det men jag har bara en känsla av att han skulle kunna vara en riktig komiker så det är något jag får ta reda på under middagen.
Telefon: 070-563 96 17
Jesper Boman.JPG

SuperFadder

Jesper Boman

Studerar: Socionomprogrammet T5
Hemort: Västerås
Ålder: 22
Minne från introt: Måste säga temafesten HT23! Så kul att se alla klä ut sig och verkligen bjuda på sig själva! Älskade kontrasterna när man såg allt från PH-deltagare till brittiska gangstrar.
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Michael Scott från The Office, hade garanterat skrattat hela middagen!
Telefon: 0721997955
Rebecca Grive.JPG

SuperFadder

Rebecca Grive

Studerar: Socionom T4
Hemort: Stockholm
Ålder: 22
Minne från introt: Mitt bästa minne från introt är vin(nar) brännbollen VT24. Känslan denna dag är svårslagen, en favorit repris!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: 100% Anders Bagge, en riktig mysfarbror plus en massa härlig hundar att få gosa med  = helt underbart
Telefon: 070 467 60 61
Albina Olausson.JPG

SuperFadder

Albina Olausson

Studerar: Kriminologi T5
Hemort: Göteborg
Ålder: 23
Minne från introt: Togafesten, alla intron. Alla ser roliga ut i sina lakan, det är alltid bra stämning och sista helgen så folk släpper verkligen loss!!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Kan man önska Blixten McQueen? Frågar åt en vän. Vi hade ätit förlorare till frukost
Telefon: 073-633 43 93
Too Andersson.JPG

SuperFadder

Too Andersson

Studerar: Rättsvetenskap T3
Hemort: Orsa
Ålder: 22
Minne från introt: Förutom pubrundan som alltid levererar var sista lördagen under VT24 väldigt väldigt väldigt roligt, vinnarbränboll och temafesten rekommenderas att gå på, hade så kul att jag lyckades få hem faktura från akutmottagningen.
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Med mina f.d fotbollsgymnasium tränare Torbjörn och Lasse, hade blivit en nostalgisk middag, de ska ha ett stort tack så mycket som de ställt upp och plågat mig!!
Telefon: 070-6788516
Emma Gilljam.JPG

SuperFadder

Emma Gilljam

Studerar: Socionomprogrammet T4
Hemort: Söderhamn
Ålder: 26
Minne från introt: Sista lördagen på introt VT24 när vi vann över Corax i vin(nar)brännbollen, otippat va, och sen avslutades dagen med en dunder temafest i Pavven där alla dansade loss och bjöd på sig själv. Skrattade så jag fick ont i magen, annars är pubrundan alltid en banger!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Hade LÄTT ätit middag med Freddie Mercury då jag tror han sitter på en och annan helt otrolig historia och dessutom hade han kunnat bjuda på lite härlig musik med, en otrolig middag med andra ord!
Telefon: 072-712 48 03
Adam Hartin.JPG

SuperFadder

Adam Hartin

Studerar: Juristprogrammet T5?
Hemort: Fjugesta
Ålder: 24?
Minne från introt: Sista lördagen på introt håller ändå en speciell plats i mitt hjärta. Från kämparglöden i vin(nar)brännbollen mot Corax till temafesten på kvällen efter vilken inte ett enda öga är torrt. Mycket känslor den dagen.
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Albina Olausson. Vårt tissande är oöverträffligt och ändlöst (och gränslöst?)
Telefon: 076-029 96 95
Rebecca Luoma-aho.JPG

SuperFadder

Rebecca Luoma-aho

Studerar: Socionomprogrammet T4
Hemort: Nykvarn
Ålder: 22
Minne från introt:  Temafesten VT-24 var verkligen något extra! Från vinst på vin(nar) brännbollen till att klä ut sig i sin grupps tema och fira på kåren. Kvällen avslutades på spicy kitchen (bara en av våra fina restauranger!)  i en skrattattack som höll i sig i en evighet, aldrig haft så kul förut, en riktig dunderdag med andra ord!!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Jag hade velat äta middag med Edvin Törnblom eftersom att han nog är den roligaste personen på jorden och jag älskar att skratta så att magen krampar:)
Telefon: 070-331 99 12
Simon Svanberg.JPG

SuperFadder

Simon Svanberg

Studerar: Psykologi kandidatkurs T4
Hemort: Skövde
Ålder: 21
Minne från introt: Fick äran att få vara toastmaster på våran underbara piratsittning och det var otroligt kul.
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Jag hade lätt valt Yung Lean. Han är ju ett musikaliskt geni måste jag säga och vilka otroliga historier han hade berättat för mig.
Telefon: 076-644 38 60
Nathalie Hedlund.JPG

SuperFadder

Nathalie Hedlund

Studerar: Psykologprogrammet T3
Hemort: Örebro
Ålder: 20
Minne från introt: Pubrundan HT-23 var något extra, att få mingla runt på stans olika barer tillsammans med nystudenter från andra kårsektioner för att till sist mötas upp allihopa på Frimis!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Är en riktig Grey's Anatomy fantast så Ellen Pompeo hade varit ett säkert kort, tror att det hade blivit en otrolig middag med mycket skratt!
Telefon: 073-532 25 62
Tindra-Lee Heindal.JPG

SuperFadder

Tindra-Lee Heindal

Studerar: Juristprogrammet T3
Hemort: Lindesberg
Ålder: 21
Minne från introt:  Piratsittningen är min absoluta favorit, otrolig stämning och outfits!!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Justin Bieber tror jag, säkert lite dryg men hade gjort 13-åriga jag till världens lyckligaste. Och kanske 21-åriga jag också…
Telefon: 072-504 59 16
Susmita Patel.JPG

SuperFadder

Susmita Patel

Studerar: Socionomprogrammet T5
Hemort: Stockholm
Ålder: 22
Minne från introt: Allt med vattendagen HT23 var banger! Få kasta vattenballonger på generalerna, fotbollen!!, och att få köra slip n slide kombinerades till en perfekt dag!!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Hade lätt ätit med Rihanna för att uppfylla mina drömmar som jag haft sen jag var 7. Hade försökt få ett nytt album också för allas skull!!
Telefon: 070-480 49 13
Malin Stohlander.JPG

SuperFadder

Malin Stohlander

Studerar: Juristprogrammet T5
Hemort: Lidköping
Ålder: 23
Minne från introt: Definitivt den obligatoriska vin(nar)brännbollen mot Corax, alltid något jag ser fram emot!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Zara Larsson, tror hon hade varit en otrolig middagspartner!
Telefon: 070-940 03 36
Albin Kullashi.jpeg

SuperFadder

Albin Kullashi

Studerar: Socionomprogrammet T5
Hemort: Örebro
Ålder: 24
Minne från introt: Mitt bästa minne från introduktionen är absolut finsittningen VT24. Riktigt kul att få hänga med hela gruppen och käka massa god mat. Lärde mig förövrigt vad en mimosa är på finsittningen och jag ska inte ljuga den var övergod!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Jay-Z. Skulle visat att jag memorerat hans rader sen barnsben. HOOOOOOVAAAAA!
Telefon: 076-321 89 92
Moa Billström Fransson.JPG

SuperFadder

Moa Billström Fransson

Studerar: Socionomprogrammet T4
Hemort: Linköping
Ålder: 22
Minne från introt: Förutom pubrundan som alltid levererar är det definitivt vin(nar)bränbollen med Corax. Så otroligt roligt och sen är det ju ett plus att Sobra alltid vinner!!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Måste säga Johanna Nordström, en riktigt rolig och härlig person som hade gjort middagen väldigt rolig!!
Telefon: 072-370 65 45
Mizel Eriksson.JPG

SuperFadder

Mizel Eriksson

Studerar: Socionomprogrammet T4
Hemort: Kumla
Ålder: 25
Minne från introt: Pubrundan helt klart! Så kul att gå runt på olika barer i stan och sedan avsluta kvällen tillsammans med allihopa!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Edvin Törnblom verkar vara otroligt rolig och hade nog absolut inte kunnat sluta skrattat på hela kvällen!
Telefon: 072-233 75 52
Alma Nyman.JPG

SuperFadder

Alma Nyman

Studerar: Psykolgprogrammet T5
Hemort: Stockholm
Ålder: 23
Minne från introt: Jag skulle säga sensommarfesten tillsammans med Corax som sedan avslutades på satin. Så otroligt mysigt att sitta på picknickfilt, lyssna på bra musik och köra beerpong för att sedan dansa loss hela natten. Vinnande koncept!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: 

Jag hade velat äta middag med

Robert De Niro. Han verkar så gullig och så coolt att få höra inside information om alla filmer han varit med i!

Telefon: 070-494 88 80
Rasmus Lindell.jpg

SuperFadder

Rasmus Lindell

Studerar: Kriminologi T5
Hemort: Helsingborg
Ålder: 25
Minne från introt: Första förfesten när alla lär känna varandra ordentligt och börjar bjuda mer på sig själv.
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Gabriel (Fluffy) Iglesias och Snoop Dogg. Tror det hade varit en extremt rolig och underhållande kväll.
Telefon: 072-511 00 44
Emma Bergström.JPG

SuperFadder

Emma Bergström

Studerar: Juristprogrammet T5
Hemort: Avesta
Ålder: 21
Minne från introt: Mitt bästa minne från introt var i höstas när mina nystudenter tog sig till semifinal på beerpongturneringen mot Teknat! Det var otroligt att få se deras glädje!
Om jag kunde äta middag med vem som helst skulle det vara: Om jag hade fått äta med vem som helst hade jag valt Maria Montazami för att hon verkar så himla gosig och mysig
Telefon: 072-308 46 06
bottom of page