top of page
IntroHT23

Introduktionen

Introduktionen är din första tid på Örebro Universitet och sätter tonen för hela din studietid. Det är cirka tre veckor fyllt av fest, tävlingar, uppdrag och att träffa nytt folk!

 

Vi som gör introduktionen har alla varit nya studenter en gång, och vi vet att det kan vara lite läskigt att komma till en kanske ny stad och till ett nytt universitet. Därför innehåller vår introduktion inga som helst inslag av förnedring, och vi vill att du ska känna dig trygg, glad, delaktig och respekterad genom hela introduktionen och alla våra aktiviteter!

Hur går jag med?

 • Gå med i gruppen "Sobras Introduktion VT24" på Facebook. Länken hittar du här!

 • Registrera dig hos Örebro Universitet. Registreringen inför VT23 stänger 10 jan 2024. Kontakta SyV här vid frågor.
   

 • Köpt ett kårmedlemskap. Detta går att göra först efter att du registrerat dig. Mer information om kårmedlemskap finns här: http://www.orebrostudentkar.se/
   

 • Köpa en intropåse. Den inkluderar massa roliga saker, som till exempel din introbricka som är ett bevis på att du är med i introduktionen. Påsen kan du köpa på den första aktiviteten du är med på.
   

 • Du kan när som helst ansluta dig till introt och du är med hur mycket/lite du vill - men för att vara med ö.h.t. behöver ovanstående steg vara fullgjorda.

coolHaj

Vad är en fadder?

En fadder är en student som har varit på universitetet i mer än en termin och läser ett av Sobras program! Faddrarna kan du fråga om allt som har med utbildningen, introduktionen, universitetet och hela Örebro att göra! Eller något helt annat!! Faddrarna finns till för just din skull!

 

Faddrarna kommer du att träffa redan på välkomstdagen och de kommer att vara med dig mycket under din första tid på universitetet och under din introduktion!

Introts Sponsorer!

Bare solutions.png
Yoump.png
GoWell_Logo_madeinsweden.png
Akademikerförbundet_logotyp.png
bottom of page