SCHEMA FÖR INTRODUKTIONEN HT20

Detta är Sobras otroliga och roliga introduktionsschema. Det är varierat med tävlingar, nyktra aktiviteter och roliga temafester. Om du har några frågor om schemat (eller något annat) är du välkommen att kontakta "Generalerna Sobra" på Facebook, gå med i vår grupp på facebook (SOBRAS introduktion Vt20) där massa bra info finns eller kontakta någon av Generalerna via mobil (Hanna 073 511 83 11) eller (Karl 073 411 71 01) eller maila oss på introduktion.sobra@gmail.com, vilket som passar dig bäst!

Är du osäker på vart du ska gå kan du leta efter någon av våra faddrar eller superfaddrar som är klädda i svarta tröjor med Sobras logga på ryggen.

 

  • Aktiviteter som är GULA är aktiviteter arrangerade av Sobra där alkohol är tillåtet.

  • Aktiviteter som är GRÖNA är nyktra aktiviteter arrangerade av Sobra.

  • Aktiviteter som är BLÅ är arrangerade av Örebro Universitet och nyktra. Du behöver inte köpa/visa upp introbrickan för att delta på dessa aktiviteter.

Schemat kan komma att ändras och därför är det viktigt att du uppdaterar dig genom att gå in och dubbelkolla samlingstider och platser innan aktiviteten startar! Viktig information meddelas också på Facebooksidan som du hittar här! 

OBS

För att delta på introduktionen behöver man köpa en intropåse. Intropåsar finns att köpa på alla våra aktiviteter och du betalar den via appen "Bonsai campus". För att kunna köpa en intropåse måste du ha köpt ett kårmedlemskap, mer info om det kan du hitta här: http://www.orebrostudentkar.se/

Pågrund av rådande situation med Covid-19 har Örebro Studentkår valt att ställa in introduktionen HT20!
Vill du ändå va med på aktiviter som Sobra fixar? Följ Sobra på sociala medier för att se när saker händer! Gå även med i gruppen "Nya studenter i Sobra HT20"

Sobras sektionsrum som ligger utanför Krakafoajén i Långhuset. 

sobra_vitguld.png

CONTACT INFORMATION

SOCIAL MEDIA

E-mail: ordforande.sobra@gmail.com

Opening hours: Monday-Thursday 12.15-13.00

Långhuset, Fakultetsgatan 1, 702 81 Örebro

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle